Huisregels

 1. Behandeling alleen op afspraak.
 2. Cure & Care Veldhoven geeft enkel normale massages, het wordt ook niet op prijs gesteld als u tijdens de massage naar onbetamelijke dingen vraagt. Cure & Care Veldhoven kan per direct de massage beëindigen.
 3. Hygiëne staat hoog aangeschreven, wij verwachten van onze cliënten dat ze daar ook zorg voor dragen door op de dag van de massage te douchen. Als uw hygiëne niet goed verzorgt is mag Cure & Care Veldhoven de massage weigeren.
 4. Uw persoonlijke gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming aan derden gegeven. Indien gewenst worden de gegevens die we van u hebben op uw verzoek verstrekt of vernietigd.
 5. Voor aanvang van uw eerste behandeling worden er enkele vragen aan u gesteld over uw gezondheid.
 6. Bent u onder behandeling van een therapeut, arts, specialist of andere behandelaar, dan kunnen we aan hem/haar toestemming vragen voor aanvang van de massage.
 7. Cure & Care Veldhoven is niet verantwoordelijk voor eventuele schade/letsel door het verzwijgen van uw lichamelijke of geestelijke aandoening.
 8. Cure & Care Veldhoven is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 9. Het is niet toegestaan om alcohol of geestverruimende middelen te gebruiken. Als u onder invloed bent dan wordt u niet behandeld.
 10. Roken is niet toegestaan.
 11. Mobiele telefoons dienen te worden uitgezet in de behandelkamer.
 12. Betalingen dienen ter plaatse te worden voldaan.