Cure & Care Massage Afspraak en Annuleringsbeleid

Bij ons massagetherapiecentrum streven wij ernaar een ontspannende en verkwikkende ervaring te bieden voor al onze cliënten. Om een soepele en naadloze afsprakenproces te waarborgen, hebben wij de volgende beleidsregels opgesteld:

  1. Planning: Afspraken kunnen alleen via WhatsApp worden gemaakt. Tijdens drukke periodes kan het enkele dagen duren voordat we op uw afspraakverzoek reageren, maar we reageren altijd op normale WhatsApp-berichten. We maken geen afspraken via telefoon of e-mail.
  2. Hygiëne: Cliënten worden verwacht op de dag van de afspraak te douchen. Als de persoonlijke hygiëne niet op een juiste manier onderhouden wordt, kan de massage worden geweigerd.
  3. Gezondheidstoestanden: Laat ons weten over eventuele gezondheidstoestanden, allergieën of verwondingen die uw massage-therapiesessie kunnen beïnvloeden.
  4. Comfort: Tijdens uw sessie wordt u aangemoedigd om elk ongemak of pijn aan uw therapeut te communiceren. Uw comfort en welzijn zijn onze topprioriteit.
  5. Alcohol & drugs: Als een cliënt onder invloed is, zal hij niet behandeld worden.
  6. Ongepaste verzoeken: Alleen normale massages worden gegeven en ongepaste verzoeken tijdens de massage worden niet op prijs gesteld. De massage kan onmiddellijk worden beëindigd en wij gaan geen afspraken meer inplannen.
  7. Betaling: Direct na de behandeling; u kunt niet vooruit of achteraf betalen voor behandelingen. We accepteren verschillende betaalvormen, waaronder contant en bank en creditcard. Er wordt een toeslag van 2 euro toegevoegd voor kaartbetalingen om de kosten van onze betalingsverwerkingsgateway te dekken.
  1. Annulering en niet-verschijnen:
   • Annulering: Om extra kosten te voorkomen, vragen wij u om uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Als u in korter tijdsbestek annuleert of niet verschijnt voor uw afspraak, wordt 100% van de kosten van de geboekte service in rekening gebracht door middel van een betaalverzoek via Whatsapp.
   • Niet-verschijnen: Als u niet verschijnt voor uw afspraak, wordt 100% van de kosten van de geboekte service in rekening gebracht door middel van een tikkie via Whatsapp.
   • Herplannen: U kunt een nieuwe afspraak maken zodra u de uitstaande kosten voor de gemiste afspraak heeft voldaan.
   • Herhaalde overtreders: Als u meerdere malen afspraken mist zonder opgave, kunnen wij vragen om 100% vooruitbetaling, die niet terug betaalbaar is in geval van niet-verschijnen.

Wij waarderen uw klandizie en streven ernaar u de best mogelijke service te bieden. Door ons aan dit afspraken- en annuleringsbeleid te houden, kunnen we ervoor zorgen dat we alle cliënten op een eerlijke en tijdige manier afspraken kunnen bieden. Dank u voor uw begrip en samenwerking.