Nekpijn en hoofdpijn

Pijn in de nek is een veelvoorkomend probleem, ongeveer 2/3e van de mensen heeft er weleens last van. Er zijn verschillende oorzaken te benoemen, maar soms is het niet helemaal duidelijk waar de pijn door veroorzaakt wordt. Op den duur gaan de klachten meestal wel over, maar massages kunnen meteen de pijn verlichten. Wanneer pijn in de nek langer aanhoudt dan zes weken, wordt het ook wel chronische nekpijn genoemd. Nekpijn kan pijn aan het hoofd veroorzaken. Ook hoofdpijn heeft niet altijd een duidelijke reden, maar vaak wordt het veroorzaakt door spanning of vastzittende spieren.

Nekpijnklachten aanpakken

Het vervelende aan pijn in de nek is dat het er zo in kan schieten. U neemt een verkeerde houding aan en voordat u het weet, voelt u een pijnscheut die niet meteen meer weggaat. Soms doet het zoveel pijn dat bepaalde bewegingen niet meer mogelijk zijn, of alleen gedaan kunnen worden met veel pijn. Nekpijn kan gepaard gaan met een stijf gevoel en/of pijn die uitstraalt naar hoofd, schouders of arm. Soms kan het voorkomen dat de pijn zo hevig is dat dagelijkse activiteiten niet meer gedaan kunnen worden.

Massages tegen hoofdpijnklachten

Bijna iedereen heeft weleens last van hoofdpijnklachten. Spanningshoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door stress of spierspanning, maar dit is niet altijd het geval. Factoren die meespelen zijn: hormonen, lichaamsbouw en de lichaamshouding. Soms merkt u het dat hoofdpijn opspeelt wanneer u gespannen bent. Ook lichamelijk inspanning of een verkeerde houding zijn boosdoeners. Gelukkig werken massages goed tegen pijn aan het hoofd. De knelpunten die de pijn veroorzaken, worden aangepakt waardoor de pijn wordt verlicht. Bij spanning zijn massages fijn, omdat ze ervoor zorgen dat het lichaam zich ontspant. Op deze manier verdwijnt hoofdpijn die veroorzaakt wordt door spanning.

Wij helpen u graag van uw klachten af. Bij ons kunt u een massage krijgen die speciaal ontwikkeld is om deze pijnlijke plekken te verlichten. Hier zult u niet alleen lichamelijk van opknappen, maar u zal ook heerlijk tot rust komen. De massage duurt een halfuur en kost slechts 30 euro. Naast deze massage hebben we ook nog veel andere varianten. Zo kunt u bij ons terecht met rugpijn, schouderpijn en voor een gehele spierpijnbehandeling. Deze massages zijn speciaal gericht op het losmaken van pijnlijke spieren. Hierdoor voelt u zich snel weer de oude!