Spierpijnbehandeling

Iedereen heeft weleens spierpijn. Dit kan komen door sporten, dagelijkse activiteiten of bijvoorbeeld een verkeerde beweging. In veel gevallen gaat dit vanzelf over wanneer u uw rust pakt, maar massages kunnen eraan bijdragen dat het gauw verdwijnt en u weer sneller aan de slag kunt. Bovendien zijn massages ook heerlijk om tot rust te komen.

Pijnlijke spieren masseren

Bij het sporten hoort spierpijn. Zoals ze vaak zeggen: ‘no pain, no gain’. Spieren worden als het ware beschadigd, waarna ze herstellen en groter worden. Dit maakt ons sterker en gespierder. In het begin zal u er veel last van hebben, maar dit wordt na verloop van tijd minder. Of in ieder geval dragelijker. Toch kan het fijn zijn om de spieren af en toe los te laten masseren. De knopen worden uit de spieren gehaald, waardoor afvalstoffen ook gemakkelijker kunnen worden afgevoerd.

Spierpijnbehandeling

Het lichaam heeft rust nodig om te kunnen herstellen. Op een dag maken we veel mee wat allemaal belastend is voor ons lichaam. Voldoende slaap is van belang. Gelukkig dragen massages ook bij aan het ontspannen van ons lichaam. Een massage is een uitstekende spierpijnbehandeling. Dit kan in volledige stilte, of met rustgevende muziek op de achtergrond.

Door regelmatig het lichaam te laten masseren, wordt het lichaam niet alleen soepel, maar creëert u ook rust in uw hoofd. Op deze manier wordt u mentaal sterker en kunt u lastige situaties in het dagelijks leven beter aan. Het is een moment waarbij u even helemaal niets hoeft en helemaal tot rust kunt komen.

Verschillende massages

Bij ons kunt u ook terecht met specifieke klachten. Zo hebben wij massages die speciaal gericht zijn tegen schouderpijn, rugpijn en massages die helpen tegen nekpijn, hoofdpijn. Op onze tarieven pagina vindt u een volledig overzicht aan massages, plus de prijzen. Hier kunt ook meteen terugvinden hoe lang de massages duren. De nek en schouder massage duurt een half uur en de behandeling van rugklachten een half uur of uur. De andere twee massages (Thaise yogamassage met olie en sportmassage & oliemassage) duren beide 30 minuten tot twee uur. Deze keuze is volledig aan u. Weet u niet goed welke massage u het beste kunt gebruiken? Dan kunt u ons altijd om advies vragen!