Thaise kruidenstempelmassage

Een van de massages die wij in het verleden aanboden, is een Thaise kruidenstempelmassage.

Door de hoge kosten die verbonden zijn aan de stempels en het feit dat weinig klanten er om vragen bieden we het niet meer aan.

Het is een Oosterse massage die gebruik maakt van – de naam verraadt het al – een kruidenstempel. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die een ontspannende, activerende werking hebben. Op deze manier komt u heerlijk tot rust, terwijl u allemaal lekkere kruidengeuren ruikt.

Ontspannen met een Thaise kruidenstempelmassage

De kruiden die bij een Thaise kruidenstempelmassage gebruikt worden, hebben een ontgiftende werking op lichaam en geest. Ze ontslakken en verzorgen de huid intensief en door de warme massageolie raakt u heerlijk ontspannen. Door de ontgiftende werking gaat het lichaam beter functioneren, maar de rust die het tegelijkertijd brengt is ook fijn in de huidige, drukke maatschappij. Een kruidenstempel is circa 50 graden Celsius, waardoor het een lekkere geur door de ruimte verspreidt. De combinatie van warmte en kruiden is ideaal voor het verzorgen van de huid.

Wat zo bijzonder is aan een Thaise kruidenstempelmassage is dat het tot diep in het lichaam doordringt. De kruiden werken niet alleen helend voor de huid, maar ook voor de organen. Daarbij zorgt de massage ervoor dat de stofwisseling verbeterd wordt en de bloedsomloop en daarmee doorbloeding beter op gang komt. Afvalstoffen worden sneller vervoerd, doordat de bloedvaten zich gaan uitzetten door de verwarmde kruidenstempels. Het is de ideale massage wanneer u last heeft van spanning, moeheid, futloosheid of vastzittende spieren. De kruidenaroma’s zullen een lichamelijke en geestelijke boost geven, waardoor u meer energie krijgt.

Positieve effecten van de massage

Effecten die deze massage heeft, zijn onder andere: stressvermindering, het in balans brengen van lichaam en geest, ontspanning, slaapverbetering, vermindering van emotionele spanning, verlichting bij spierproblemen, stimulering van het immuunsysteem en het strakker en zachter maken van de huid. Tevens is de massage geschikt wanneer u last heeft van de ziektes fibromyalgie en/of gewrichtsproblemen, zoals artrose en reuma. De massage helpt bij het verlichten van de pijnklachten.

U heeft de keuze uit drie verschillende tijdsbestekken, namelijk een massage van 60 minuten, anderhalf uur en twee uur. Wanneer u voor een duo massage kiest, heeft u de keuze uit 60 minuten en anderhalf uur. Daarbij kunt u bij ons terecht voor andere soorten massages. De ontspanningsmassage is een fijne massage waarbij uw hele lichaam wordt behandeld. De hoofd- en gezichtmassage zijn ideaal wanneer u last heeft van hoofdpijn en/of u uw gezichtshuid een oppepper wil geven.