Cure Care Thai massage Eindhoven

Ervaart u in het dagelijks leven stress, of heeft u vastzittende spieren? Dan is een massage een goede methode om verlichting te bieden. Bij ons kunt u genieten van een Thai massage Eindhoven. We bieden verschillende soorten massages aan, onderverdeeld in de categorieën: wellness en spierpijn. Klanten vanuit heel Nederland komen naar Cure & Care Veldhoven. Zo helpen we veel mensen uit Veldhoven, Eindhoven, Valkenswaard en Waalre.

Wellness massages

Wellness massages zijn ideaal om even uit de dagelijkse sleur te komen. Een moment voor uzelf waarbij u helemaal nergens aan hoeft te denken en kunt genieten en ontspannen. Er zijn verschillende wellness massages in onze massage Veldhoven. De hoofd- en gezichtsmassage en ontspanningsmassage. Tijdens een kruidenstempelmassage wordt u behandeld met een kruidenstempel. De kruiden die tijdens de behandeling gebruikt worden, hebben een ontgiftende werking, ze ontslakken en verzorgen de huid intensief. Daarnaast dringt het zo diep in de huid door dat het ook helend werkt voor organen. De hoofd- en gezichtsmassage is ideaal bij spanningshoofdpijn. Wanneer u veel spanning ervaart, kan dit hoofdpijn veroorzaken. Om deze spanning weg te halen, worden de spieren in de nek, hals en het hoofd losgemaakt. De ontspanningsmassage laat het lichaam weer ontspannen. In het lichaam zitten knellingen en spanningen die worden aangepakt. Hierdoor ontstaat er een doorbloeding van de huid, bindweefsel en spierweefsel. Afvalstoffen worden afgevoerd en het lichaam zal in een ontspannen toestand verkeren.

Spierpijn massages

Sport u regelmatig, of heeft u een verkeerde beweging gemaakt? Dan is de spierpijnbehandeling wellicht wat voor u. Spierpijn na het sporten is normaal, maar een spierpijnbehandeling maakt de pijn dragelijker. De spieren worden los gemasseerd, waardoor afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd. De pijn zal sneller weggaan, waardoor u nog meer uit uw sport kunt halen. Wanneer u regelmatig last heeft van nek- en hoofdpijnklachten is de massage speciaal gericht op die lichaamsdelen iets voor u. De pijn kan meerdere oorzaken hebben, maar wat zeker is, is dat een massage de pijn kan verlichten. Knelpunten worden aangepakt, waardoor de druk op uw hoofd en nek minder wordt. Tot slot bieden we een massage aan tegen rugpijn en schouderpijn. Deze pijn wordt vaak veroorzaakt door overrekken. U hoeft maar een kleine, verkeerde beweging te maken en de pijn schiet erin. Een schouder- en rugmassage verlicht deze pijn. Niet alleen mensen uit Eindhoven maar ook uit Eersel, Knegsel, Riethoven en Vessem vinden hun weg naar deze echte Thaise massage.

Contact opnemen

Op onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken wanneer u interesse heeft in een Thaise massage in de regio Eindhoven. Dit kan via de whatsapp. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om eerst te appen wanneer u vragen heeft.