Wellness massage Veldhoven

Als u eens volledig wilt ontspannen terwijl een ervaren masseuse aandacht aan uw lichaam besteedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u toe bent aan een wellness massage en in de omgeving van Eindhoven woont of werkt, dan is massagesalon Cure & Care de plek waar u moet zijn.  Van een Thai massage gaat u zich al snel een stuk beter voelen. Wij zijn opgeleid om die behandeling toe te passen, die uw pijn het meest effectief bestrijdt. Uw klachten zullen flink minder worden of zelfs verdwijnen. Een wellness  massage is door zijn preventieve werking een verstandige keuze als u deze klachten voor wilt blijven.

Wij bieden onderstaande  massages aan:

Kruidenstempelmassage

Bij een Thaise kruidenstempelmassage maken we gebruik van kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes die gevuld zijn met kruiden, die bekend staan om hun activerende en ontspannende werking. Ze hebben een temperatuur van ongeveer 50 graden Celsius. De kruiden verzorgen uw huid intensief, maar op een aangename manier, terwijl u steeds meer ontspant. Tevens vult de ruimte zich met een heerlijke geur. De behandeling blijft echter niet beperkt tot uw huid, maar heeft ook effect op uw organen en bloedsomloop. Deze massage werkt spanning- en stress verlagend. Ook vanuit Veldhoven en Riethoven bent u van harte welkom in onze massagesalon, om dit eens te ervaren.

Hoofd- en gezichtsmassage

Een hoofdmassage raden we vooral aan als u regelmatig last heeft van spanningshoofdpijn, hoofdpijn waarvan u niet weet wat de oorzaak is. Deze pijn kan ook gaan uitstralen naar bijvoorbeeld nek en schouders, en misselijkheid veroorzaken. Het is dus verstandig om hier tijdig de juiste aandacht aan te geven. Een hoofdmassage vermindert de klachten, en kan u pijnvrij maken. Een gezichtsmassage bevordert een jongere, fitte uitstraling, o.a. omdat gifstoffen die schadelijk zijn voor uw lijf, veel sneller worden afgevoerd. Hebt u een drukke baan bij een Eindhovens bedrijf en last van hoofdpijn, een pijnlijke nek of schouders: Een Thaise wellness massage werkt rustgevend, zeker als u deze met een bepaalde regelmaat ondergaat.

Spierpijnbehandeling

Sporten is goed voor lijf en leden, maar sporten kan ook flinke spierpijn opleveren. We sporten allemaal wel eens iets te fanatiek, of doen een trainingsvorm die we niet eerder hebben ondergaan. Maar ook door dagelijkse bezigheden, klussen die juist geen dagelijks werk zijn (denk aan tuinwerkzaamheden) of een verkeerde beweging kan spierpijn ontstaan. Woont u in Waalre of Veldhoven en hebt u last van rugpijn, nekpijn of schouderpijn: onze massages bespoedigen uw herstel, u gaat al snel weer kwiek door het leven.

Een afspraak is snel en makkelijk gemaakt

Is uw interesse gewekt in één van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of het contactformulier. Wij bieden u aantrekkelijke tarieven voor uitstekende behandelingen, zie ook de beoordelingen van klanten. Weet u niet welke massage voor u de beste keuze is: wij denken graag met u mee en geven u vrijblijvend een passend advies.

Adres

Ark 15
5502 VJ Veldhoven

WhatsApp

Whatsapp: 06 838 99 99 1

Openingstijden

Dinsdag  –  vrijdag: 09.00-22.00
Zaterdag open : 10.00-18.00

Cure & Care Veldhoven

KvK 69395764
Email: [email protected]

AVG Regeling

De beste massage in de regio Eindhoven
WhatsApp chat

.

Beste Klant,

Helaas kan ik tot 19 Januari geen afspraken plannen.

Wel wil ik u via deze weg fijne feestdagen wensen en een gelukig en gezond 2021.

Vriendelijke groeten,

Tarn

Cure & Care Veldhoven