Ontspanningsmassage

Tegenwoordig lijkt iedereen altijd maar haast te hebben. We leven in een tijd waarin het normaal is om het druk te hebben en het zelfs bijna een vereiste is om mee te draaien in de maatschappij. Die drukte is niet alleen belastend voor onze geest, maar ook voor ons lichaam. Stress kan veel vervelende kwalen veroorzaken en op den duur ook slecht zijn voor de gezondheid. Een ontspanningsmassage is een uitstekende manier om zowel uw geest als lichaam rust te geven.

Verschillende stress symptomen

Wanneer iemand een lange tijd stress ervaart, is het oppassen geblazen. In het begin zal u zich vooral opgejaagd en moe voelen, maar op lange termijn kan het overspannenheid en zelfs een burn-out veroorzaken. De symptomen verschillen per persoon, maar symptomen die vaak genoemd worden, zijn: angst- en paniekklachten, opgejaagd gevoel, piekeren en neerslachtigheid. Dit zijn de psychische klachten, maar er zijn ook lichamelijke klachten. Veel van deze klachten zijn direct terug te voeren op een verhoogde spierspanning, u kunt hierbij denken aan: maagpijn, hoofdpijn, tintelingen, spierspanning, snelle ademhaling en nek-/schouderpijn.

Vermijd stress met een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage helpt deze klachten aanzienlijk te verminderen en voorkomt dat u in een vicieuze cirkel van stress terecht komt. Het is een moment dat er aandacht aan het lichaam wordt besteed. De knellingen en spanningen in het lichaam worden aangepakt en weggehaald. Door middel van strijken en kneden worden de spieren losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Doorbloeding van de huid, bindweefsel en spierweefsel zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd, dit is goed voor het lichaam en het zal vanzelf ontspannen. Tijdens een massage worden onder andere de benen, armen, handen, voeten, rug, schouders en nek behandeld.

Kies de ontspanningsmassage die bij u past

We bieden verschillende soorten ontsparingsmassages aan, dus u kunt zelf bepalen welke bij u past. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. Daarnaast hebben de massages ook verschillende tijdsduren, variërend van dertig minuten tot en met twee uur. Een massage waar u bijvoorbeeld voor kunt kiezen, is een Thaise kruidenstempelmassage. De kruiden hebben een ontgiftende werking op lichaam en geest. Een andere massage waar u van kunt genieten, is een hoofd- en gezichtsmassage – ideaal wanneer u last heeft van hoofdpijn. Voor een geheel overzicht kunt u onze tarievenpagina bekijken, daar vindt u alle opties inclusief prijzen in een handig schema terug.

 

Heeft u vragen over welke massage het beste voor u is. Of wat de massage precies inhoud?  Stel dan uw vraag via het contactformulier of  stuur een Whatsapp bericht naar 06 838 99 991, u kan via dat nummer ook gemakkelijk een massage inplannen.