Gastenboek

Hier kunt u uw bericht plaatsen om uw ervaring te delen. Wij danken u voor uw reacties.

Heeft u vragen over welke massage het beste voor u is. Of wat de massage precies inhoud?  Stel dan uw vraag via Whatsapp bericht op 06 838 99 991, u kan via dat nummer ook sneller een massage inplannen.

Schrijf uw ervaring in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 172.70.135.71 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Peter uit Veldhoven heeft geschreven op 17 december 2021 om 09:25
Jammer dat er totaal niet gereageerd wordt op een whatsapp bericht.
Had graag een afspraak gemaakt, maar ik wordt dus genegeerd door mevrouw.
Beheerdersantwoord van: leon
Het spijt ons dat u niet tijdig antwoord kreeg.
Door de aankomende lockdown waren er talloze aanvragen die we niet konden verwerken.
Aline uit Veldhoven heeft geschreven op 18 mei 2021 om 14:19
Zojuist ontspanningsmassage gehad.
Zeer tevreden. Ik kom zeker terug.
Marco uit Veldhoven heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 13:45
Mijn eerste massage.
Naar aanleiding van mijn rugklachten.
Een echte aanrader.!
Netjes,relax en meer dan geweldig.
Goede ontvangst.
Op naar een volgende afspraak.
Jai uit Veldhoven heeft geschreven op 9 februari 2019 om 06:26
What physiotherapy couldn't do for my back, Tarn's massage did. I didn't even realise certain areas were so tense until after she touched them. I felt like I had a new body after. She definitely knows her stuff and I definitely recommend her.
Gerard uit Eindhoven heeft geschreven op 12 december 2018 om 10:15
Het was een hele goede massage die ik van tarn heb gehad ik ben zeer tevreden en ik ga zeker terug bij haar
Jacky uit Veldhoven heeft geschreven op 1 juni 2018 om 14:59
Ben al een paar keer bij cure&care geweest. Zeer vrolijke meid en kan goed haar werkzaamheden uitvoeren. Is echt een aanrader om je te laten masseren door Tarn. Ik ga in ieder geval wel terug om te laten masseren.
ingrid thomeer uit Veldhoven heeft geschreven op 20 februari 2018 om 09:33
Ik ben al een aantal keer bij tukky geweest voor massage het is heerlijk en ze pakt je plekken waar je last hebt goed aan.
Echt een aanrader is dit.
Rian heeft geschreven op 18 januari 2018 om 17:47
Heerlijke massages , voor zowel ontspanning en pijnlijke spieren! Mooie schone salon en meteen een vertrouwd gevoel. Iets om jezelf wekelijks te gunnen !!
Werner uit Veldhoven heeft geschreven op 11 januari 2018 om 21:05
Ik kom regelmatig bij Cure & Care en geniet ieder keer weer van een twee uur durende massage van Tukky. Zij weet een intensieve, soms harde en soms zachte en ontspannende massage met elkaar te combineren. Ik heb sindsdien geen rug en schouder klachten meer. De salon ziet er keurig en verzorgd uit. De prijs kwaliteit verhouding is echt uitstekend te noemen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een massage bij Cure & Care te proberen.
Laurens uit Veldhoven heeft geschreven op 19 november 2017 om 13:21
Eergisteren weer een heerlijke massage gehad van Tukky! Dit was mijn tweede keer in twee maanden tijd en ze wist nog precies wie ik was en waar ik last van had. De massage is stevig en Tukky weet de pijn punten direct te vinden. Ik kan Cure en Care aan iedereen aanbevelen!
Karsten uit Eindhoven heeft geschreven op 15 november 2017 om 14:43
I visited Cure&Care yesterday and had a fantastic 1.5 hour massage by Tukky.You feel welcome and extremely well taken care of from the minute you enter the cosy and comfortable massage room. In addition to being a highly qualified masseuse, Tukky is a person that take a strong pride in her profession. She has a genuine wish to help her clients in the best possible way and cares for your wellbeing. I have already been with Cure&Care a few times and each time the treatment gives me a warm good feeling. I have already booked a new appointment. With the very favourable price, you get exceptionally good value for money. And the name, Cure&Care really speaks for itself, Cure and Care is exactly what you get.
Gerard uit Eindhoven heeft geschreven op 10 november 2017 om 09:26
hello my name is gerard and I had an appointment with tukky last Tuesday and I really have to admit it has had a good massage. I feel like reborn and I'm definitely coming back to your salon and I felt very comfortable at Kind regards, Vangerard
Mary uit Veldhoven heeft geschreven op 6 november 2017 om 09:02
Ik ben vorig week Vrijdag heerlijk en professionele gemasseerd in een rustige en schone omgeving door Tukky.
Het was een zeer prettige ervaring, en ook zeker een aanrader.
Henri Kessels uit Eindhoven heeft geschreven op 31 oktober 2017 om 15:56
Heerlijk ontspannen gemasseerd worden in een mooie en rustige omgeving.
Neem plaats op een lekker verwarmde massagetafel en laat je verwennen door de sterke handen van Tukki of haar collega.
Spierknopen worden ontdekt en flink onderhanden genomen.
Ik kan Cure&Care van harte aanbevelen.
Arjan uit Overpelt heeft geschreven op 28 oktober 2017 om 18:58
Vandaag voor het eerst geweest , schoon en netjes en een verwarmde massage tafel die erg comfortabel is , goede massage gehad , was voor mij niet de eerste keer dat ik naar een salon ging maar deze heeft zeker de beste kwaliteits/prijs verhouding !
Vivian uit Amsterdam heeft geschreven op 24 oktober 2017 om 10:38
Door het vele sporten had ik erge rugklachten. De massage was erg stevig(prettig) en af en toe pijnlijk maar ook een mix van ontspanning, het hele lichaam werd gedaan. De masseuse wist goed wat ze deed en je kon er erg ontspannen en meegaan met haar ademhaling.
Ik voelde me er goed op mijn gemak.
Ik voel dat ik veel meer ruimte heb en me heel ontspannen voel. De salon is erg mooi!
Ik raad deze salon zeker aan!!
Bedankt! Tot snel
Arno uit eindhoven heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 03:00
Ben vrijdag geweest en een hele goede massage gehad veel last van mijn rug maar nu een stuk beter. Deze dame weet waar ze mee bezig is.
Een mooie salon, je wordt er goed behandeld en ik kom zeker terug.
Frans van Aken uit Veldhoven heeft geschreven op 15 oktober 2017 om 19:33
Massage gehad, stevig maar professioneel.
Een echte Thaise massage??? Hier moet je zijn!!
Wil uit Middelbeers heeft geschreven op 8 oktober 2017 om 17:05
Ik heb regelmatig een kruidenstempelmassage. De combinatie van warmte, massage en kruiden triggert de zintuigen en maakt van de kruidenstempel een intense ervaring die veel positieve gezondheidseffecten heeft. De kruiden hebben een ontspannende werking op de geest en verzorgende werking voor de huid. Ik voel me er prima bij en zal van deze massage nog vaak genieten. De masseuse houdt goed contact en doet het met passie.
Wim uit Veldhoven heeft geschreven op 5 september 2017 om 16:41
Ik had last van zeurende pijn in rug en schouders. Fijne stevige massage. Mijn rug is op deskundige wijze helemaal los gemasseerd. Zekere voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!
Marieke van der Velden
Marieke van der Velden
09/03/2021
Remko Buij
Remko Buij
27/12/2020
Heerlijke behandeling. Keurig netjes en zeer vriendelijk.
miriam putman
miriam putman
21/10/2020
Echt een top massage gehad bij deze kundige en lieve masseuse!!
Mandy De groot
Mandy De groot
29/08/2020
Heel erg fijne massage.. De beste in Eindhoven !
Roland Kuysten - ViVa Computers
Roland Kuysten - ViVa Computers
15/08/2020
Ik ben nu een aantal keren geweest en ik ben een vaste klant geworden. Zij weet een mooie mix te maken van stevige massage en ontspannende massage. Ik had in het begin last van een aantal zaken zoals mijn rug en armen maar daar is nu geen sprake meer van.Zij is vriendelijk en aardig en weet heel goed wat ze doet!Om hier een massage te nemen is ten zeerste een aanrader.
Thomas krieken van der
Thomas krieken van der
19/07/2020
Super fijne massage gehad. Super netjes. Mooi aangekleed en super aardig...
Karin Soontiëns
Karin Soontiëns
15/01/2020
Vandaag was ik voor de eerste keer bij Cure & Care geweest in Veldhoven en ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Een hele goede stevige massage.
Esther Riepen
Esther Riepen
13/11/2019
Fijne masseuse, ze weet alles goed los te krijgen en is heel vriendelijk.
Sander Tromp
Sander Tromp
08/11/2019
Mijn vrouw is er geweest en de massage was heel goed bevallen. Een hoop spanning uit de spieren kunnen halen
BerkiE Bisiani
BerkiE Bisiani
06/11/2019
Professionele behandeling

.

Hier  vindt u alle behandelkosten.

Behandeling alleen op afspraak.

Een afspraak maken gaat het gemakkelijkste via Whatsapp

Whatsapp: 06 – 838 99 99 1