Ervaringen van anderen

Hier kunt u uw bericht plaatsen om uw ervaring te delen. Wij danken u voor uw reacties.

Heeft u vragen over welke massage het beste voor u is. Of wat de massage precies inhoud?  Stel dan uw vraag via Whatsapp bericht op 06 838 99 991, u kan via dat nummer ook sneller een massage inplannen.

Schrijf uw ervaring in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.246.238 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
22 berichten.
Gerard uit Eindhoven schreef op 12 december 2018 om 10:15:
Het was een hele goede massage die ik van tarn heb gehad ik ben zeer tevreden en ik ga zeker terug bij haar
Jacky uit Veldhoven schreef op 1 juni 2018 om 14:59:
Ben al een paar keer bij cure&care geweest. Zeer vrolijke meid en kan goed haar werkzaamheden uitvoeren. Is echt een aanrader om je te laten masseren door Tarn. Ik ga in ieder geval wel terug om te laten masseren.
ingrid thomeer uit Veldhoven schreef op 20 februari 2018 om 09:33:
Ik ben al een aantal keer bij tukky geweest voor massage het is heerlijk en ze pakt je plekken waar je last hebt goed aan.
Echt een aanrader is dit.
Rian schreef op 18 januari 2018 om 17:47:
Heerlijke massages , voor zowel ontspanning en pijnlijke spieren! Mooie schone salon en meteen een vertrouwd gevoel. Iets om jezelf wekelijks te gunnen !!
Werner uit Veldhoven schreef op 11 januari 2018 om 21:05:
Ik kom regelmatig bij Cure & Care en geniet ieder keer weer van een twee uur durende massage van Tukky. Zij weet een intensieve, soms harde en soms zachte en ontspannende massage met elkaar te combineren. Ik heb sindsdien geen rug en schouder klachten meer. De salon ziet er keurig en verzorgd uit. De prijs kwaliteit verhouding is echt uitstekend te noemen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een massage bij Cure & Care te proberen.
Laurens uit Veldhoven schreef op 19 november 2017 om 13:21:
Eergisteren weer een heerlijke massage gehad van Tukky! Dit was mijn tweede keer in twee maanden tijd en ze wist nog precies wie ik was en waar ik last van had. De massage is stevig en Tukky weet de pijn punten direct te vinden. Ik kan Cure en Care aan iedereen aanbevelen!
Karsten uit Eindhoven schreef op 15 november 2017 om 14:43:
I visited Cure&Care yesterday and had a fantastic 1.5 hour massage by Tukky.You feel welcome and extremely well taken care of from the minute you enter the cosy and comfortable massage room. In addition to being a highly qualified masseuse, Tukky is a person that take a strong pride in her profession. She has a genuine wish to help her clients in the best possible way and cares for your wellbeing. I have already been with Cure&Care a few times and each time the treatment gives me a warm good feeling. I have already booked a new appointment. With the very favourable price, you get exceptionally good value for money. And the name, Cure&Care really speaks for itself, Cure and Care is exactly what you get.
Gerard uit Eindhoven schreef op 10 november 2017 om 09:26:
hello my name is gerard and I had an appointment with tukky last Tuesday and I really have to admit it has had a good massage. I feel like reborn and I'm definitely coming back to your salon and I felt very comfortable at Kind regards, Vangerard
Mary uit Veldhoven schreef op 6 november 2017 om 09:02:
Ik ben vorig week Vrijdag heerlijk en professionele gemasseerd in een rustige en schone omgeving door Tukky.
Het was een zeer prettige ervaring, en ook zeker een aanrader.
Henri Kessels uit Eindhoven schreef op 31 oktober 2017 om 15:56:
Heerlijk ontspannen gemasseerd worden in een mooie en rustige omgeving.
Neem plaats op een lekker verwarmde massagetafel en laat je verwennen door de sterke handen van Tukki of haar collega.
Spierknopen worden ontdekt en flink onderhanden genomen.
Ik kan Cure&Care van harte aanbevelen.
Arjan uit Overpelt schreef op 28 oktober 2017 om 18:58:
Vandaag voor het eerst geweest , schoon en netjes en een verwarmde massage tafel die erg comfortabel is , goede massage gehad , was voor mij niet de eerste keer dat ik naar een salon ging maar deze heeft zeker de beste kwaliteits/prijs verhouding !
Vivian uit Amsterdam schreef op 24 oktober 2017 om 10:38:
Door het vele sporten had ik erge rugklachten. De massage was erg stevig(prettig) en af en toe pijnlijk maar ook een mix van ontspanning, het hele lichaam werd gedaan. De masseuse wist goed wat ze deed en je kon er erg ontspannen en meegaan met haar ademhaling.
Ik voelde me er goed op mijn gemak.
Ik voel dat ik veel meer ruimte heb en me heel ontspannen voel. De salon is erg mooi!
Ik raad deze salon zeker aan!!
Bedankt! Tot snel
Arno uit eindhoven schreef op 22 oktober 2017 om 03:00:
Ben vrijdag geweest en een hele goede massage gehad veel last van mijn rug maar nu een stuk beter. Deze dame weet waar ze mee bezig is.
Een mooie salon, je wordt er goed behandeld en ik kom zeker terug.
Frans van Aken uit Veldhoven schreef op 15 oktober 2017 om 19:33:
Massage gehad, stevig maar professioneel.
Een echte Thaise massage??? Hier moet je zijn!!
Wil uit Middelbeers schreef op 8 oktober 2017 om 17:05:
Ik heb regelmatig een kruidenstempelmassage. De combinatie van warmte, massage en kruiden triggert de zintuigen en maakt van de kruidenstempel een intense ervaring die veel positieve gezondheidseffecten heeft. De kruiden hebben een ontspannende werking op de geest en verzorgende werking voor de huid. Ik voel me er prima bij en zal van deze massage nog vaak genieten. De masseuse houdt goed contact en doet het met passie.
Wim uit Veldhoven schreef op 5 september 2017 om 16:41:
Ik had last van zeurende pijn in rug en schouders. Fijne stevige massage. Mijn rug is op deskundige wijze helemaal los gemasseerd. Zekere voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!
Marcel uit Eindhoven schreef op 3 september 2017 om 22:56:
Al vele malen een uitstekende massage gehad in deze mooie ruimte.
Door het vele sporten en zittende werk heb ik dit nodig en worden mijn klachten beduidend minder na de behandelingen.
Mix van stevig en ontspannen masseren is perfect en effectief.
Aanrader om een afspraak te maken!
Meggie uit Veldhoven schreef op 31 augustus 2017 om 20:47:
Ik had voornamelijk veel last van een gespannen gevoel in de schouders met als gevolg daarvan extreme hoofdpijn. Daarnaast had ik een overbelasting van de spieren in de arm, hier werd overigs extra aandacht aan besteedt tijdens de behandeling. De masseuse is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je. De massage was op bepaalde momenten erg gevoelig en intensief, maar na afloop gaf het direct verlichting in de spieren en in het hoofd. Een aanrader voor mensen die snel resultaat willen en een stukje ontspanning zoeken!
Miek uit Vessem schreef op 15 augustus 2017 om 15:32:
De rustige sfeer in jullie smaakvol ingerichte massageruimte gaf me meteen bij binnenkomst al een gevoel van ontspanning.
De massage was intensief, soms wat pijnlijk, maar ik voelde me in goede handen, want je wist precies de plekken te vinden die aandacht nodig hadden!
Het resultaat: lossere spieren en meer ruimte in mijn lijf.
Zo'n cadeautje ga ik mezelf maandelijks gunnen!
Josephine uit Valkenswaard schreef op 9 augustus 2017 om 13:56:
Heerlijk uur ontspannen, maar af en toe wel pijnlijk omdat ik goed onderhanden ben genomen met een diepe spiermassa. Wel heb ik direct al merkbare verlichting van de pijnklachten in schouder en been. Er kunnen twee mensen tegelijk gemasseerd worden in dezelfde ruimte, dus ook zeker een aanrader voor een vriendinnenuitje!

.

40 euro voor een behandeling van een uur. Hier staan alle actuele  tarieven

 

Reserveer een tijdstip ( wordt bevestigd )

Uw Email *

Uw Naam *

Uw Telefoonnummer *

Gewenste Datum & Tijd *



Aanvullende Informatie

 

Adres

Ark 15
5502 VJ Veldhoven

Telefoon

Mobiel: 06 838 99 99 1
Whatsapp: 06 838 99 99 1

Openingstijden

Dinsdag  –  vrijdag: 09.00-22.00
Zaterdag & zondag: 10.00-18.00

Cure & Care Veldhoven

De beste massage in de regio Eindhoven
WhatsApp chat