Je bent op zoek naar Thaise massage Oirschot? Welkom bij Cure & Care

Thaise massages in regio Oirschot

Jij wilt ook weleens een traditionele Thaise massage ervaren? Goed nieuws is dat je hiervoor niet ver hoeft te rijden. Op een korte afstand van Oirschot, in Veldhoven, vind je een prettige massagepraktijk. Eigenaresse Tarn biedt een breed scala aan traditionele Thaise massages Oirschot aan. Zij heeft een massagepraktijk Cure & Care Massage Veldhoven en heeft in haar geboorteland Thailand een heel aantal diploma’s behaald. Bij haar ben je dus absoluut in deskundige handen. Bij Cure & Care in Veldhoven ben je op de juiste plek als je eens wilt ervaren wat een traditionele Thaise massagebehandeling met je doet. Zoek niet langer naar massage Oirschot, maar maak meteen een afspraak.

Wat is het nut van een Thaise massage

Een gewone massagebehandeling bij bijvoorbeeld een sportschool of een normale masseuse zorgt voor ontspanning. Kies je echter voor de Thaise methode, dan ervaar je nog heel wat meer. Deze traditionele manier van geneeskunde staat al duizenden jaren bekend als helende methode. Tal van problemen en kwalen verdwijnen door een Thaise massage. Welke klachten zijn zoal een indicatie om eens te kiezen voor een behandeling bij Cure & Care Massage Veldhoven?

• Stress
• Hoofdpijnklachten
• Spierpijn
• Vermoeidheid
• Gewrichts-, nek- en rugproblemen
• Lusteloosheid en moeite met slapen

Verschillende soorten massages bij Cure & Care Massage Veldhoven

Wat zijn jouw klachten? Wat is de reden waarom je zoekt naar massage Oirschot en omgeving? Waar heb je het meeste last van? Een massagebehandeling van Tarn wordt hier helemaal op afgestemd. Welke soorten massages kun je zoal kiezen? Een voetreflex massage, een Thaise Yoga massagebehandeling, een Thaise olie-massage of een behandeling die een bepaald gedeelte van je lichaam aanpakt. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld je nek, je rug of je hoofd. Dit is helemaal afhankelijk van jouw specifieke wensen. Een andere mogelijkheid is de zogenaamde stempelmassage. Je kunt dan bij Cure & Care kiezen uit alle mogelijke varianten van massages die Tarn je biedt.

De traditionele Thaise behandelingen worden gegeven door een gediplomeerde eigenaresse. Bij Cure & Care Massage Veldhoven hoef je niet bang te zijn voor bepaalde erotische elementen. Je hebt te maken met een professionele massagepraktijk.

Wat houdt een Thaise massage eigenlijk in?

Bij de Thaise massagebehandeling moet je niet denken aan een bepaalde specifieke handeling. Het is meer een breed scala aan massagetechnieken. De reden hiervan is dat bij alle vormen van massage het lichaam in balans gebracht wordt. Het gaat hierbij vooral om de balans tussen geest, emoties en lichaam. Het is belangrijk dat die met elkaar in evenwicht zijn. Zijn er eventueel blokkades in het lichaam aanwezig, dan kunnen deze door de behandeling worden verwijderd. Dit gebeurt door bloedstromen, zodat het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Tan zal bijvoorbeeld druk uitoefenen op een bepaald punt van je lichaam om zo de energiestromen te herstellen. Wellicht herken je dit van acupunctuur.

Jij kiest ook voor massage Oirschot en omstreken? De masseuse maakt dan tijdens een Thaise massagebehandeling niet alleen gebruik van de handen. Ook ellebogen, knieën en het volledige lichaamsgewicht worden soms ingezet. Daarnaast wordt bij de Thai Yoga massagebehandeling gebruik gemaakt van verschillende Yoga-posities. De ledematen van de gemasseerde persoon worden hierbij gestrekt, net zo lang totdat alle spanning en stress verdwenen is.

Dus als u vanuit Oirschot naar Eindhoven rijd neemt u het beste de afslag na de Mc Donalds, voor details en de route kijk op de route pagina?

Adres

Ark 15
5502 VJ Veldhoven

WhatsApp

Whatsapp: 06 838 99 99 1

Openingstijden

Dinsdag  –  vrijdag: 09.00-22.00
Zaterdag open : 10.00-18.00

Cure & Care Veldhoven

KvK 69395764
Email: [email protected]

AVG Regeling

De beste massage in de regio Eindhoven
WhatsApp chat

.

Beste Klant,

Helaas kan ik tot 19 Januari geen afspraken plannen.

Wel wil ik u via deze weg fijne feestdagen wensen en een gelukig en gezond 2021.

Vriendelijke groeten,

Tarn

Cure & Care Veldhoven